Over ons

Since 2011

Pure, gastronomische keuken voor uw bedrijfsevent of privéfeest.

Topchef Niek Ducheyne leerde de kunst van verfijnd koken bij de beste sterrenchefs. Samen met zijn echtgenote Lies De Cocker startte hij in 2011 Atelier Ducheyne. Wat initieel begon met het vernieuwende idee van ‘kok aan huis’ groeide uit tot het bredere concept van ‘culinaire traiteur’, waarbij u zowel bij u thuis, op locatie als in het privérestaurant gastronomisch kunt dineren.

Dream team

De perfecte tandem voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

In de keuken van Niek staat pure smaak centraal. Hij kookt gastronomisch met seizoensgebonden en eersteklasproducten. Niek wordt bijgestaan door zijn rechterhand Olivier, die ervaring opdeed bij de beste leermeesters. Lies zorgt voor de juiste sfeer en werkt uw diner, event of feest tot in de puntjes uit. Zij stuurt de ervaren (zaal)medewerkers aan en zorgt op de dag zelf voor een vlekkeloos verloop.

Onze visie


De natuur als schatkamer

Persoonlijk contact met plaatselijke leveranciers garandeert authentieke, seizoensgebonden producten van de beste kwaliteit.


Een droom van een feest

We werken uw feest of diner tot in de puntjes uit, volledig naar uw wensen. Het resultaat: een samenhangend geheel om u tegen te zeggen.


De toon is gezet

Verras uw gasten met bijzondere walking dinners, hippe sharing dishes of verrassende streetfood stands. Bij u thuis of op locatie.

Contacteer ons


Contact