Catering

Fine dining, catering
& kok aan huis

Pure, verfijnde keuken bij u thuis of op locatie…

Met authentieke producten en seizoensgebonden ingrediënten zorgen wij voor onvergetelijke culinaire momenten. Gastronomisch verfijnd, met oog voor detail: een feest voor alle zintuigen! (Groepen tot 500 personen)

Event catering
Voor catering op bedrijfsevents is Atelier Ducheyne uw ideale partner. We verwennen uw gasten met culinaire walking dinners, uitgebreide recepties of originele food stands.
Communiefeest
Met lekkere hapjes en heerlijke gerechten op maat van uw oogappel, maakt Atelier Ducheyne van uw communie- of lentefeest een onvergetelijke dag.
Kok aan huis
U wilt uw gasten thuis gastronomisch ontvangen zonder zelf de handen uit de mouwen te steken? Atelier Ducheyne komt voor u koken aan huis!
Privétraiteur
Atelier Ducheyne is de perfecte ‘traiteur aan huis’ voor de catering van elk type feest. Van tuinfeest of babyborrel tot verjaardagsfeest.
Trouwfeest
Atelier Ducheyne is de ideale traiteur voor het trouwfeest van uw dromen. We gaan voor de ultieme culinaire beleving en de perfecte aankleding in een idyllisch kader.
Luxe BBQ aan huis
Een luxe BBQ voor een huwelijk, doopsel, jubileum of gewoon zin in een BBQ met een hoogstaand culinair randje? Atelier Ducheyne zorgt ervoor!

Dranken & kurkrecht

Onze professionele sommelier verrast uw gasten graag met originele en aangepaste wijnen. Schenkt u liever eigen dranken?

Dat kan zonder probleem. Geluk zit verstopt op de bodem van elke fles, daarom rekenen wij in dat geval geen kurkrecht aan.

 


Contacteer ons


Contact